England skuffer inden VM: 0-0 mod Honduras

admin

10 år siden

|

08/06/2014

Det engelske fodboldlandshold rejser til VM i Brasilien med uafgjort i sine to seneste testkampe.

Det må englænderne sande, efter at holdet ikke formåede at score og spillede 0-0 mod Honduras, der også har kvalificeret sig til sommerens slutrunde.

Onsdag aften spillede England også uafgjort, da det blev til 2-2 mod Ecuador.

England, en af outsiderne ved slutrunden, stillede op i det, der ligner stærkeste opstilling. Derfor kan resultat heller ikke være tilfredsstillende for landstræner Roy Hodgson. Slet ikke i lyset af, at Honduras i de sidste 20 minutter var reduceret til 10 mand.

Hverken Daniel Sturridge eller Wayne Rooney lynede i kampen. Lyn og torden kom der til gengæld fra himlen, hvilket fik kampens dommer til at sende spillerne i omklædningsrummet i løbet af første halvleg. Efter knap tre kvarter blev kampen dog genoptaget.

England møder Italien i sin første kamp ved VM. I gruppe D er også Uruguay og Costa Rica.

Honduras er i pulje med Frankrig, Ecuador og Schweiz.