Efter opmærksomhedsvækkende billede: Derfor sidder Preben Kristensen i kørestol

Kamille Isaksen

45 uger siden

|

26/10/2023
Nyheder
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Danskerne kan godt begynde at glæde sig til næste år, hvor Folketeatret endnu engang har en række spændende forestillinger.

Dagens topnyheder

Normalt er skuespilleren Preben Kristensen kendt for at hoppe og danse på teaterscenen, derfor kom det også bag på mange, da nye billeder viste ham i kørestol. 

Der er dog ingen grund til bekymring, da det ikke er benene, som den er gal med. Tværtimod er hans helbred i top, og danskerne kan nu i stedet se frem til en ny spændende forestilling.

Billederne blev delt af Folketeatret på Instagram som en teaser for deres kommende forestillingssæson, der vil blive præsenteret på årets teaterseminar i Kolding i november. I opslaget opfordrede Teatret samtidig deres publikum til at gætte, hvilken forestilling der er på vej deres vej.

På billederne ses Preben Kristensen sammen med Arian Kashef, og de to ligner til forveksling det velkendte makkerpar fra filmen "De urørlige." Det er en fransk film fra 2011, instrueret af Olivier Nakache og Éric Toledano. Filmen er baseret på virkelige begivenheder og følger historien om Philippe, en velhavende mand, der er blevet lam fra halsen og ned efter en ulykke. Han søger en handicaphjælper og overraskende nok ansætter Philippe en ung mand ved navn Driss, der kommer fra en socialt udsat baggrund og ikke har nogen erfaring med pleje. Trods deres forskelligheder og sociale baggrund udvikler de to en stærk og usædvanlig venskab. 

Nu tyder billederne på, at denne gribende historie vil udfolde sig på de danske teaterscener med Preben Kristensen i en ny og spændende rolle.

Se opslaget nedenfor: