Du bliver bedt om at holde øje: McDonald's teaser stor overraskelse

Emil Martesen

4 uger siden

|

09/09/2024
Nyheder
Foto: Google Street View / Facebook
Foto: Google Street View / Facebook
Du bliver bedt om at holde øje.

Dagens topnyheder

Det sker med jævne mellemrum, at McDonald's bringer en overraskelse til deres kunder.

Den 13. september sker det igen, men McDonald's holder kortene tæt til kroppen og vil ikke afsløre, hvad de har i ærmet den her gang.

Èn ting er dog sikkert. Den populære kæde har skabt spænding blandt deres loyale kunder og følgere med en mystisk teaser, der lover en stor overraskelse den 13. september.

I deres seneste opslag på sociale medier opfordrer de brugerne til at holde øje med McDonald’s appen, hvor der tilsyneladende venter noget stort.

Ikke første gang

Kommentarsporet er hurtigt blevet fyldt med spekulationer fra nysgerrige brugere, men hvad præcis overraskelsen indebærer, er endnu uvist.

De seneste år har McDonald’s Danmark lanceret en række nye tiltag, der har været med til at fastholde kædens store popularitet blandt danskerne.

Blandt de mest bemærkelsesværdige er introduktionen af deres plantebaserede burger, McPlant, som appellerer til de kunder der ønsker mere bæredygtige og plantebaserede måltider.

Derudover har McDonald’s arbejdet målrettet på at forbedre brugeroplevelsen med deres app, som nu tilbyder skræddersyede tilbud, nem bestilling og hurtig afhentning i restauranterne.

Det har alt sammen været med til at trække både børnefamilier, unge og travle voksne ind i restauranterne, når de har brug for et hurtigt, velsmagende måltid.

Hvad der venter McDonald's-kunderne i denne omgang, er endnu uvist, men McDonald’s-fans kan godt begynde og glæde sig til at se, hvad den populære kæde har af overraskelse denne gang.

Du kan se opslaget fra McDonald's herunder: