DMI melder ud: Nu bliver det køligt

Henrik R

61 uger siden

|

16/07/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I går blev der sat varmerekord i Danmark, men allerede om få dage bliver det køligt igen.

Dagens topnyheder

Efter en periode med varme sommerdage ser det ud til, at det danske vejr skifter gear. Ifølge DMI vil den kommende uge byde på en blanding af sol, skyer, regn og byger, men det mest bemærkelsesværdige er, at temperaturen vil falde til under 20 grader.

Mandag starter ugen med lidt eller nogen sol og spredte byger. Temperaturen vil ligge mellem 17 og 22 grader, men vinden fra sydvest kan gøre det køligere, især ved kysterne, hvor der kan være op til hård vind eller kuling.

Tirsdag fortsætter tendensen med nogen eller en del sol, men også perioder med mere skyet vejr og mulighed for enkelte byger. Temperaturen vil igen ligge mellem 17 og 22 grader, men vinden fra vest kan gøre det køligere, især ved kysterne.

Onsdag vil være en blandet pose med lidt eller nogen sol mod nord og øst, mens resten af landet vil være mest skyet med regn eller byger. Temperaturen vil falde til mellem 15 og 20 grader, hvilket markerer starten på en køligere periode.

Torsdag vil byde på nogen sol og enkelte byger, men temperaturen vil fortsætte sit dyk og ligge mellem 14 og 19 grader. Fredag fortsætter denne tendens med nogen sol og spredte byger, og temperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader.

Weekenden vil fortsætte med ustadigt vejr og ret uændrede temperaturer, hvilket betyder, at vi kan forvente flere dage med temperaturer under 20 grader.

Selvom den ustadige vejrtype de kommende dage er sikker, er timingen af nedbør og nedbørsmængder noget usikre. Så selvom vi kan forvente køligere vejr, er det stadig en god idé at holde øje med vejrudsigten.