DMI med vejret lørdag

Kasper Rud

6 uger siden

|

03/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sådan ser vejret ud lørdag.

Dagens topnyheder

Nu er juli for alvor ovre, og vi er trådt ind i august.

Juli blev en af de vådeste juli-måneder nogensinde.

Alligevel er det ved at være noget tid siden, at der er faldet regn henover Danmark, og solen er kommet frem og begyndt at vise Danmark fra sin bedste side.

Nu er vi gået ind i august, og skolerne starter igen på mandag. Derfor kan det gode vejr godt fortsætte ind i den sidste ferie-weekend inden hverdagen virkelig starter på mandag igen.

Lørdag byder på solskin og skiftende vejr

Lørdagen starter med klar himmel og solskin, især i de østlige dele af landet. Morgenen vil være præget af en varm og fugtig luft, som får temperaturerne til hurtigt at stige fra morgenstunden. I de fleste områder kan man forvente temperaturer mellem 21 og 24 grader, med de højeste temperaturer i syd og øst.

Vinden vil være svag til let og kommer fra skiftende eller vestlige retninger. Dette vil bidrage til en behagelig friskhed i luften. Dog vil vejret ikke forblive stabilt hele dagen.

Om eftermiddagen vil skyer begynde at trække ind fra vest, og det kan føre til nogle regnbyger i Jylland. Disse byger vil gradvist bevæge sig mod øst, og om aftenen kan man forvente flere kraftige byger lokalt. Meteorologerne forudser, at lørdag aften og natten til søndag kan bringe mange kraftige byger til forskellige dele af landet.

Vejret i løbet af dagen vil være omskifteligt, med perioder hvor solen skinner og perioder med gråvejr. Dette betyder, at det kan være en god idé at have en paraply ved hånden, hvis man planlægger at være udendørs om eftermiddagen og aftenen.

Det skriver DMI og TV 2.

Den skiftende vejrudsigt betyder også, at lørdagen byder på mange forskellige oplevelser vejrmæssigt.