DMI med trist nyt: Her vender regnvejret tilbage

Kamille Isaksen

8 uger siden

|

19/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Det er ikke mange sommerdage, som danskerne får lov at opleve.

Dagens topnyheder

Selvom de fleste danskere nok havde glædet sig til en sommer med en masse sol og varme, så har sommeren 2024 mere været præget af ustadigt vejr og kølige temperaturer.

Nu ser det dog endelig ud til, at sommeren for alvor viser sig fra sin bedre side. Efter en periode med skiftende vejrforhold kan vi se frem til en weekend med solrige dage og sommerlige temperaturer.

Men som med det danske vejr ofte er tilfældet, varer det stabile vejr ikke ved, og meget snart må vi forberede os på regn og byger.

Sådan skriver DMI.

Lørdag

Lørdagen byder på tørt og solrigt vejr med temperaturer, der stiger til mellem 22 og 26 grader. Ved kysterne kan det dog være lidt køligere.

Vinden vil være svag til jævn fra sydøst eller skiftende retninger.

Aftenen fortsætter med tørt og solrigt vejr, og natten forbliver klar med temperaturer ned mellem 14 og 19 grader. Efterhånden vil vinden tage til og blive let til frisk fra sydøst.

Søndag

Søndagen starter med tørt vejr og nogen eller en del sol, men i løbet af dagen vil det blive mest skyet i de vest- og sydvestlige dele af landet, hvor der også vil være spredte byger, der kan indeholde torden.

Temperaturerne når op mellem 23 og 27 grader, og vinden bliver let til frisk fra sydøst. Om aftenen og natten bliver det efterhånden skyet med regn og byger flere steder, nogle steder med torden.

I de østligste egne vil det sandsynligvis forblive tørt. Temperaturen falder til mellem 13 og 17 grader med svag til frisk sydøstlig eller skiftende vind.

Næste uge

I næste uge kommer det ustadige vejr til at dominere vejrbilledet.

Mandag til onsdag vil temperaturerne ikke snige sig over 21 grader, og generelt set vil det blive en anelse køligere. Regnen vil kunne opleves allerede fra mandag, men også tirsdag og onsdag.

Torsdag og fredag ser det ustadige vejr ud til at fortsætte.