Ditte Julie Jensen i tårer: Deler trist nyhed

Sarah S

55 uger siden

|

14/08/2023
Nyheder
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu deler en tårevædet Ditte Julie Jensen en video, hvor hun fortæller om det svære valg.

Dagens topnyheder

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i 'Den store bagedyst', her røg hun ud i semifinalen - men i 2018 tog hun revanche og vandt sammen med Liv Martine 'Den store jule- og nytårsbagedyst'. 

Og der har været fart på siden, det er eksempelvis ikke længe siden, at hun sprang ud som smykkedesigner. 

På sin Instagram-profil, deler hun dog nu en følelsesladet video, hvor hun fortæller om en stor beslutning. Opslaget kan du se nederst i artiklen.

"Uha. Nogle gange skal vi lukke en dør, for at en ny kan åbnes," indleder Ditte Julie Jensen opslaget og fortsætter: 

"Jeg har derfor valgt at lukke Klub Ditte Julie. Det har været en svær beslutning! Jeg gør intet uden at have hjertet 100% med mig, derfor gør den også ondt. Alle I vidunderlige brugere af Klub Ditte Julie, I fik en mail i morges. I er opsagt, men vil forsat have adgang til alt indhold lidt endnu. Fokus skal ligge på min bage-serie, By Ditte Julie og på min nye forretning, som åbner op i september," fortæller Ditte Julie Jensen, som ikke kan fortælle om beslutningen, uden at bryde ud i tårer.

"Der er så mange mennesker, som har bidraget til Klub Ditte Julies succes - I ved hvem I er, TAK, bare kæmpe TAK. Tak til alle jer, som gjorde denne onlineforretning og kageunivers muligt ved at være medlem. Klubben lukkes med så meget læring og taknemmelighed," afslutter hun i opslaget. 

Som medlem af Klub Ditte Julie, kunne man ifølge hendes hjemmeside få adgang til nemme og letlæselige opskrifter, videoer med bage-teknikker, online bage-kurser og et online bage-forum, hvor der var mulighed for at stille alle spørgsmål om bagning.

Flere følgere udtrykker, at de er kede af beslutningen.

"Åh, det er jeg helt egoistisk ked af, for jeg elsker Klub DJ. Når det så er sagt, så vil jeg ønske dig alt mulig held og lykke med dit fremtidige projekt. Jeg vil doændt følge med, og håbe, håbe, håbe på at der på en eller anden måde vil være adgang til dine uundværlige opskrifter.. men heyyy.. jeg overlever, har jo dine bøger .. pøj pøj," lyder det blandt andet fra en, mens en anden skriver: 

"Øv øv, heldigvis kan vi stadigvæk finde opskrifter. Sig til i rigtig god tid hvis du lukker det helt, for jeg henter rigtig meget inspiration i Klubben."