Diego Costas Chelsea-skifte er lige på trapperne

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Dagens topnyheder

Premier League-klubben Chelsea står foran en gevaldig angrebsoprustning, efter at Atlético Madrids Diego Costa efter alt at dømme er meget tæt på at skifte til José Mourinhos tropper.

BBC skriver således onsdag, at Costa har bestået det obligatoriske lægetjek i London-klubben, og nu er det op til klubberne at blive enige, mens Costa igen kan tilslutte sig det spanske landshold, der forbereder sig til VM i Brasilien.

25-årige Costa lavede 27 mål på Atléticos vej mod det sensationelle mesterskab, og hvis skiftet går i orden, vil han blive den "dræberangriber", som Mourinho har højt på prioriteringslisten over sommerindkøb.

Chelsea kommer dog til at betale prisen for den eftertragtede forward, for Atlético Madrids præsident har onsdag understreget, at han har tænkt sig at kræve maksimalprisen.

- Hvis han vil forlade klubben, må han komme og lægge det beløb, der står i frikøbsklausulen, hvilket er omkring 43 millioner euro (320 millioner kroner), siger Cerezo ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Costa er født og opvokset i Brasilien, men har boet i Spanien i en årrække, hvilket gør, at han er kvalificeret til at spille på det spanske landshold.

/ritzau/