David Nielsen bliver cheftræner hos de norske mestre

admin

10 år siden

|

07/06/2014

Dagens topnyheder

Den tidligere danske fodboldspiller David Nielsen er ny cheftræner i den norske mesterklub Strømsgodset. I første omgang midlertidigt. Det siger klubben lørdag.

David Nielsen var oprindeligt assistenttræner for nordmanden Ronny Deila, som fredag til de flestes overraskelse blev præsenteret som cheftræner i den skotske storklub Celtic.

- Spillerne i Strømsgodset var tydelige omkring, at det var denne løsning, de ville have, lyder det på klubbens hjemmeside.

Her siger sportschef Jostein Flo desuden, at løsningen er midlertidig, men kan blive permanent.

- David Nielsen har alle personlige forudsætninger, som skal til for at lykkes som træner, og får med dette sin første chance som cheftræner i Tippeligaen, skriver klubben videre.

Den 37-årige tidligere angriber kom til Strømsgodset som assistent tidligere i år. Forinden havde han været cheftræner i klubben Nest-Sotra i to sæsoner. Her førte han i 2013 klubben op i den næstbedste fodboldrække i Norge.

I sin egen aktive karriere optrådte David Nielsen i Danmark for både FC Midtjylland, FC København, OB og AaB, lige som han har spillet i både engelsk, tysk og norsk fodbold.

/ritzau/