David Jensen: Nu er jeg førstekeeper i FCN

admin

10 år siden

|

08/04/2014

Dagens topnyheder

Martin Hansen var førstekeeper i FC Nordsjælland i efteråret, men op til forårssæsonen pressede David Jensen gevaldigt på. Jensen trak det længste strå, og har lige siden vogtet buret i Superligaen.

Syv kampe på stribe er det nu blevet til og Jensen føler da også, at han kan kalde sig førstekeeper i klubben.

- Ja, det er jeg. Det kan jeg godt skrive under på. Det er fedt endelig at få chancen for det er det jeg har drømt om, siden jeg som 13-årig startede i klubben, siger Jensen.

- Det er gået fint, og jeg har nu holdt målet rent tre kampe i træk. Det er stort at stå for FC Nordsjælland, og jeg nyder det hver eneste kamp.

Træner Kasper Hjulmand er imponeret af den udvikling, David Jensen har været igennem de seneste år.

- Han bevæger sig hele tiden. Han havde vel et par situationer mod FC Vestsjælland, hvor han ikke kunne være helt tilfreds, men han arbejder rigtig godt, siger Hjulmand.

- Jeg er fuldt tilfreds med både hans arbejdsindsats og hans udvikling. Han har et stort potentiale, og han kan gøre nogle ting bedre. Han kan bruge sin størrelse bedre, og han kan komme bedre ud i feltet.

Martin Hansen må nu se til fra bænken, men han puster David Jensen i nakken.

- Jeg synes den er tæt, men David har sat sig på pladsen. Kampen er lige, men David er foran, slår Hjulmand fast.

En skade holdt Martin Hansen helt ude af truppen til mandagens kamp mod FC Vestsjælland, men Hjulmand forventer reserven på træningsbanen tirsdag.

Hansen vogtede buret i første pokalsemifinale mod FC København for små to uger siden, men om han også står i torsdagens returkamp afhænger ifølge Hjulmand af, hvordan han er kommet sig over sin skade.

/ritzau/