Dansk supermarked deler vildt efterårstilbud: Sænker prisen 15 procent på ALLE varer

Emil Martesen

5 timer siden

|

25/09/2024
Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
De sænker prisen 15 procent på ALLE varer.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at priserne har taget et markant nøk opad de seneste år.

Det er i den grad noget, der har sat sig præg på danskernes pengepung.

Mad på bordet og basale forbrugsvarer er blevet dyrere, hvilket presser mange husholdninger til at prioritere de daglige indkøb.

Helt almindelige hverdagsvarer, som før var tilgængelige for langt de fleste, er nu blevet luksusvarer for flere, hvilket har skabt bekymring blandt forbrugere landet over.

Men der er lys for enden af tunnelen for kunderne i Vejle.

Kvickly i Vejle giver nemlig forbrugerne en unik mulighed for at spare penge på hele deres varesortiment i en kort periode.

I en nyt opslag på Facebook skriver Kvickly, at alle kunder kan spare hele 15 procent på deres indkøb i varehuset – også på allerede nedsatte varer.

Den generøse rabat kan benyttes på onsdag den 25. september fra klokken 08.00 til 21.00.

Det eneste kunderne skal gøre for at få fingrene i den eftertragtede rabat, er at skrive "JA TAK" i kommentarsporet på opslaget, hvorefter de kan afhente deres voucher i Kvickly Vejle ved Mejeri/Lagerporten.

Denne voucher gælder kun onsdag den 25. september i de specificerede tidsrum, men giver altså også 15 procent rabat på alle varer - eller næsten alle varer.

Der er nemlig enkelte undtagelser, som gælder vin, spiritus, cigaretter, tobak, håndkøbsmedicin, pant, spil, frimærker, ugeblade, aviser, forudbestilte varer, ja-tak varer, Coop,dk-varer, gavekort, kioskvarer & modermælkserstatning.

Vejles borgere har en gylden mulighed for at fylde skabe og skuffer op til lavere priser, mens dagligvarepriserne ellers skyder i vejret.