Colin Todd vender tilbage for Randers

admin

|

27/03/2014

Dagens topnyheder

Colin Todd er blevet frisk efter sin bypass-operation, og han vil dermed stå i spidsen for Randers FC, når holdet på søndag møder FC Midtjylland i Superligaen.

Det oplyser klubben torsdag i en pressemeddelelse.

- Først og fremmest er jeg glad for at være frisk igen. Men jeg ønsker ikke, at fokus skal være på mig, men udelukkende på den vigtige kamp, vi har på søndag, siger Colin Todd i meddelelsen.

Det er lidt over en måned siden, at Colin Todd fik foretaget indgrebet. Siden har han været sygemeldt, og alt er forløbet efter planen.

Randers-træneren takker sin midlertidige afløser på posten, Thomas Thomasberg.

- Fra sygesengen har jeg ved selvsyn kunnet konstatere, at spillet har været godt, men at vi ikke har haft marginalerne på vores side, mener Colin Todd.

I de seneste fem superligakampe har Randers FC spillet tre gange uafgjort og tabt to opgør. Kronjyderne er på en øjeblikkelig niendeplads i Superligaen.

- Det er klart, at det, at Colin Todd nu vender tilbage, er en god historie, men lige nu ønsker vi fuld fokus på holdet og på den vigtige kamp, vi har mod FC Midtjylland på søndag, siger Randers-direktør Jacob Nielsen.

/ritzau/