Carlos Tévez blev dobbelt målscorer i Juventus-sejr

admin

10 år siden

|

26/03/2014

Juventus lader ikke meget spænding slippe ind i topstriden i den italienske Serie A. Onsdag aften vandt Torino-klubben med 2-1 hjemme over Parma.

AS Roma havde ellers gjort sit til at barbere forspringet ned til 11 point tirsdag aften, da romerne med et mål i sidste minut vandt 2-1 hjemme over Torino.

Kendetegnende for hele sæsonen, som den har været indtil nu, så svarede Juventus lynhurtigt igen og lod dermed ikke Roma komme tættere på.

Juventus fører ligaen med 81 point efter 30 kampe - 14 point foran Roma, som dog har spillet en kamp færre. Der spilles 38 kampe i sæsonen.

Det var den argentinske angriber Carlos Tévez, som scorede begge mål for Juventus i første halvleg.

I anden halvleg blev Parma reduceret til 10 spillere, da angriberen Amauri fik rødt kort efter 65 minutter. Amauri har tidligere spillet for Juventus uden den store succes.

Kort inden udvisningen havde Cristian Molinaro, som også tidligere har spillet for Juventus, reduceret til 1-2. Men tættere på kom Parma aldrig.

I en af rundens øvrige kampe vandt AC Milan 2-0 ude over Fiorentina. Stjerneangriberen Mario Balotelli scorede det andet mål i den kamp.

Også Napoli snuppede en sejr op udebane, da det blev til en målrig 4-2-sejr ude over Catania. Napoli var allerede foran med 4-0 ved pausen.

Den danske forsvarsspiller Frederik Sørensen spillede hele kampen for Bologna, som tabte 0-3 på udebane til Chievo.