Burgaard melder afbud til Ukraine-kamp

admin

10 år siden

|

24/05/2014

Dagens topnyheder

Viborg-profilen Louise Burgaard pådrog sig en skade i onsdagens DM-finale mod FC Midtjylland, og derfor har den nykårede DM-guldvinder meldt afbud til den kommende landsholdssamling, der byder på ikke færre end tre EM-kvalifikationskampe.

Som erstatning for Louise Burgaard har landstræner Jan Pytlick lørdag udtaget 18-årige Mette Tranborg, der er højreback i SK Aarhus.

- Jeg indkalder Mette Tranborg, fordi hun har gjort det rigtig godt, når hun har været af sted med vores udviklingslandshold, og samtidig har hun spillet godt for SK Aarhus i sæsonen.

- Hun har bevist, at hun kan være med, og hun har nogle styrker i forsvaret, som jeg ser frem til at prøve af, siger Jan Pytlick til Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

Landsholdet møder 4. juni Ukraine i Slovakiet, og tre dage senere gælder det en udekamp mod Østrig, inden Litauen venter i Roskilde 15. juni.

Stregspilleren Mette Gravholt fra Team Tvis Holstebro forlader truppen efter de to første kampe, mens fem spillere støder til landsholdstruppen efter de to første kampe.

Det drejer sig om Team Tvis Holstebro-keeperen Sandra Toft, Fie Woller fra FC Midtjylland, Anne Mette Pedersen (København Håndbold), Stine Bodholt Nielsen, (Skive) og Kathrine Heindahl (Randers HK).

Fredag den 13. juni udtager Jan Pytlick spillertruppen til den sidste EM-kvalifikationskamp mod Litauen.

/ritzau/