Brøndby efter 1-1 i Parken: Det føles som et nederlag

admin

10 år siden

|

05/05/2014

Dagens topnyheder

Ikke siden 2004 har Brøndby vundet over FC København i Parken. Søndag aften forhindrede et FCK-mål i overtiden, at Brøndby vandt, så 1-1-resultatet var en bitter pille at sluge for Brøndbys cheftræner Thomas Frank.

- Vi vidste, at der lå noget og ventede på omstillinger, og vi scorede, kom foran, og så skal vi vinde sådan en kamp.

- Når vi ikke har vundet herinde i 10 år, det snakkede vi om inden kampen, så skal man tage sine chancer, og det gjorde vi desværre ikke. Vi manglede de sidste to-tre procent, som havde skaffet os en fantastisk sejr, siger Thomas Frank.

Han var ærgerlig over, at det ikke lykkedes Brøndby-mandskabet at holde en 1-0-føring i slutminutterne, hvor Thomas Delaney udlignede et minut inde i dommerens tillægstid.

- Set over hele kampen, så var det jo fair nok, at den endte 1-1. Det var bare, at når man var foran 1-0 i sådan en kamp, og vi egentlig følte, at vi havde godt styr på det, selv om FCK trykkede på, så føltes det, som om vi tabte kampen.

- Vi vidste, hvad det ville betyde for fansene og klubben. Det ville være skelsættende at vinde for første gang i 10 år. Så det var sindssygt surt ikke at vinde, siger Thomas Frank.

Med det ene point ligger Brøndby fortsat på fjerdepladsen i Superligaen med lige så mange point som FCK, der har en bedre målscore. Bronzen er dog stadig ikke et tema.

- Vi skulle have vundet. Hvis vi havde vundet over FCK, så havde vi gået benhårdt efter den bronze. Selvfølgelig ligger vi os ikke ned, der er tre kampe tilbage, og vi vil gøre hvad vi kan.

- Vi skal også sikre fjerdepladsen, som har været vores mål hele tiden. Den er ikke sikker endnu. Kan vi tage ni point i de næste tre kampe, så må vi kigge på det, siger Thomas Frank.

I næste spillerunde skal Brøndby møde FC Midtjylland, og den kamp ses der frem til med stor spænding.

- Vi kan være med til at definere, hvem der skal have guldet, og det er trods alt også lidt sjovt at spille om, mener Thomas Frank.

/ritzau/