Blev afsløret i ‘Den sorte svane’: Nu får det fatale konsekvenser for Lise Roulund

Kamille Isaksen

17 uger siden

|

18/06/2024
Nyheder
Foto: TV 2
Foto: TV 2
Lise Roulund er kommet ud på dybt vand.

Dagens topnyheder

Danskerne er efterhånden ved at have lært, at alting ikke altid er, som man går og tror. 

Den 28. maj udkom 'Den sorte svane' på TV 2 Play.

Vi var nok mange danskere, som sad chokeret tilbage efter at have set TV 2-dokumentaren. 

Det har chokeret mange at se, hvordan underverdenen tilsyneladende samarbejder med alt fra advokater til tilsyneladende lovlydige rigmænd.

Efter dokumentaren blev vist i fjernsynet, er det ikke kun den almindelige borger, som mildest talt er i chok over de ting, der foregår i det miljø

Men også de medvirkende fik sig et chok, da TV 2-programmet blev sendt, for de var nemlig blevet filmet med skjult kamera, og det skulle vise sig, at dokumentaren ville få store konsekvenser for de medvirkende. 

I kølvandet på afsløringerne fra TV 2-dokumentaren "Den sorte svane", hvor advokat Lise Roulund blev beskyldt for at deltage i ulovligheder med rockere, er hendes problemer gået hen og blevet endnu større. Nyheden om, at der er blevet foretaget en arrest i hendes pragtvilla i Nordsjælland, har tilføjet et nyt lag af kompleksitet til hendes allerede omtumlede liv.

Det skriver Ekstra Bladet

Lise Roulund, der blev landskendt gennem dokumentaren, har ikke ønsket at udtale sig om den aktuelle situation. Hun har officielt meldt sig udflyttet af Danmark og opholder sig nu i et naboland. 

Den spektakulære arrestation af hendes villa, som hun købte i 2022 for 10,1 millioner kroner, betyder, at hun i øjeblikket ikke kan sælge ejendommen.

Retten i Helsingør har bekræftet, at arresten blev foretaget den 14. juni 2024, og at beslutningen nu er blevet kæret til landsretten.