Bille-konkurrent håber på fredning til danskeren

admin

10 år siden

|

22/04/2014

Dagens topnyheder

Fodboldspilleren Nicki Billes fremtid i norske Rosenborg er usikker, efter at den danske angriber natten til fredag blev anholdt i København.

Bille blev derfor vraget til mandagens Tippeliga-kamp mod Bodø/Glimt, og i danskerens fravær brillerede afløseren Alexander Søderlund med et mål og en assist i 2-2-opgøret.

Søderlund håber dog, at Bille stadig har en fremtid i den norske storklub, selvom et exit til danskeren vil betyde mere spilletid til Søderlund selv.

- Jeg håber, at han kommer tilbage på banen for Rosenborg. Han er en god spiller, og vi har brug for ham, siger Søderlund til VG.

Bille er sigtet for vold mod tjenestemand, fordi han i forbindelse med anholdelsen bed en politibetjent i armen.

Angriberen har via sin advokat Peter Berg erklæret, at han ikke kan genkende politiets fremstilling af sagen.

- Vi håber, at Nicki har ret og at det, som står i avisen, ikke passer. Jeg tror først og fremmest på hans ord som sandheden, men jeg har ikke haft mulighed for at tale med han endnu, siger Søderlund.

Det er ikke første gang, at Bille som Rosenborg-spiller kommer i klammeri med politiet.

Sidste efterår blev Bille anholdt af politiet i Trondheim efter en bytur, hvor han på en bar smadrede et glas, spyttede efter en ansat og slog ud efter forbipasserende efter at være blevet bortvist fra stedet.

For den sag fik Bille en skriftlig advarsel af Rosenborg. Klubbens sportslige leder, Erik Hoftun, undersøger sagen og siger ifølge VG, at er historien sand, så har Rosenborg ret til at fyre Bille.

/ritzau/