Bille gør comeback efter påskeballade med straffemål

admin

|

27/04/2014

Dagens topnyheder

Nicki Bille Nielsen blev taget godt imod af hjemmepublikummet på Lerkendal i Trondheim, da han spillede sine første minutter i Rosenborg-trøjen efter sin anholdelse i København natten til langfredag.

Med et banner, hvor der stod "Nicki Bille - en af os" bød Rosenborgs fans danskeren velkommen, og da han blev skiftet ind med få minutter igen, var det med klapsalver og jubel.

Og angriberen takkede for velkomsten, da han scorede sikkert på det straffespark, som Rosenborg blev tildelt kort efter.

Dermed slog han 5-2-sejren fast for sin klub og gjorde sit til at lægge en kedelig uge bag sig.

Nicki Bille Nielsen blev pillet ud af truppen til holdets forrige kampe og suspenderet fra træningen, efter at han kom i klammeri med politiet og blev sigtet for vold mod tjenestemand efter at have bidt en betjent i armen.

Rosenborg valgte efter at have undersøgt sagen at stole på sin angriber og lade Nicki Bille vende tilbage til træningen og til holdet.

Mike Jensen scorede i øvrigt et af Rosenborgs øvrige mål og var involveret i en batalje med Branns Stephane Badji kort før tid. Den resulterede i, at senegaleseren blev vist ud efter at have sendt en arm i hovedet på sin danske modspiller.

Tobias Mikkelsen nåede også at få et par minutter på banen for Rosenborg, der rykker op på tredjepladsen i Tippeligaen og endnu ikke har prøvet at tabe i sæsonens første fem kampe.

/ritzau/