Bieber står bag endnu en racistisk video

admin

10 år siden

|

06/06/2014
Dydens sti er smal, og man skal passe på, når man er et verdensomspændende fænomen. Det må popidolet Justin Bieber efterhånden have lært, men alligevel bliver igen og igen centrum for skandaler. For nylig dukkede en video op, hvor ungersvenden lavede en grov, racistisk joke, og nu falder hammeren endnu engang.I en ny video, som mediet tmz.com har fået fat i, synger han nemlig "èn mindre ensom neger, hvis jeg dræber dig, ville jeg være med i Ku Klux Klan".Bieber synger den hjemmelavede sang over melodien til sit hit "One Less Lonely Girl", og han var ifølge Toronto Sun omkring 14 år, da videoen blev optaget. I baggrunden kan man høre piger fnise.Da den første video dukkede op, gik Justin Bieber offentligt ud og undskyldte for sin opførsel.- Jeg forstod ikke, hvilken magt nogle ord har, og hvordan de kan gøre skade, da jeg var barn. Jeg troede, at det var okay at gentage sårende ord og vittigheder, lød undskyldningen.Newspaq

Dagens topnyheder

Dydens sti er smal, og man skal passe på, når man er et verdensomspændende fænomen. Det må popidolet Justin Bieber efterhånden have lært, men alligevel bliver igen og igen centrum for skandaler.

For nylig dukkede en video op, hvor ungersvenden lavede en grov, racistisk joke, og nu falder hammeren endnu engang.

I en ny video, som mediet tmz.com har fået fat i, synger han nemlig "èn mindre ensom neger, hvis jeg dræber dig, ville jeg være med i Ku Klux Klan".

Bieber synger den hjemmelavede sang over melodien til sit hit "One Less Lonely Girl", og han var ifølge Toronto Sun omkring 14 år, da videoen blev optaget. I baggrunden kan man høre piger fnise.

Da den første video dukkede op, gik Justin Bieber offentligt ud og undskyldte for sin opførsel.

- Jeg forstod ikke, hvilken magt nogle ord har, og hvordan de kan gøre skade, da jeg var barn. Jeg troede, at det var okay at gentage sårende ord og vittigheder, lød undskyldningen.

Newspaq