Betydelig MobilePay-ændring berører samtlige brugere: Her træder det i kraft

Emil Martesen

27 uger siden

|

09/03/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Den nye betydelige MobilePay-ændring berører samtlige brugere.

Dagens topnyheder

Nu er der ikke længe til, at MobilePays nye opdatering ser dagens lys.

Og der venter en række store ændringer for samtlige brugere.

Opdateringen tilfører tre nye nøglefunktioner, som skal forbedre sikkerheden og gennemsigtigheden i finansielle transaktioner.

Disse ændringer omfatter en begrænsning af appens brug til én enhed ad gangen, en ny funktion til at blokere andre brugere, samt en signifikant ændring i brug af aliasser, som bliver afskaffet totalt.

Årsagen til disse ændringer er et ønske om at modvirke svindel og misbrug i private online-handler, og han påpeger, at det lettest kan opnås ved, at man er nødsaget til at stå med sit fulde navn.

Ældresagen skriver nu, at MobilePay i de fleste tilfælde vil blive opdateret natten til tirsdag i næste uge - altså den 12. marts.

Her bydes brugere velkommen til en opdateret udgave af den populære betalingsapp MobilePay. Opdateringen bringer som tidliger nævnt en række ændringer med sig, der kan kræve en tilvænningsperiode for nogle brugere.

Den overordnede brugeroplevelse forbliver dog genkendelig.

"Hvis du i dag bruger fingeraftryk/ansigtsgenkendelse, skal du ”forny” dette ved hjælp af den kode, som du valgte ved oprettelsen af MobilePay", skriver Ældresagen, der ligeledes råder til, at du afprøver den nye version, når du ikke har travlt, så du kan lære den godt at kende.

Ældre Sagen viser vejen frem og tilbyder assistance til brugere, der ønsker støtte til at navigere i de nye funktioner. Det kan du læse mere om ved at klikke her.