'Badehotellet'-stjerne raser: "Du er klam"

Sarah S

57 uger siden

|

11/08/2023
Nyheder
Optagelser til Badehotellet sæson 3. Mandag den 02. november 2015. Ena Spottag, Rosalinde Mynster, Merete Mærkedal og Ulla Vejby Kristensen. Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Optagelser til Badehotellet sæson 3. Mandag den 02. november 2015. Ena Spottag, Rosalinde Mynster, Merete Mærkedal og Ulla Vejby Kristensen. Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Det er ikke ligefrem rosende ord, der kommer fra den populære skuespiller.

Dagens topnyheder

Vi kender hende som Fie fra TV 2-serien Badehotellet. 

Rosalinde Mynster blev særdeles populær, da hun spillede rollen som Fie, der startede som stuepige på Andersens Badehotel, og senere endte med at overtage hotellet. 

De seneste sæsoner af den populære serie, har dog været uden Rosalinde Mynster på skærmen. I serien flyttede hun nemlig med husbonden Morten til England. 

I stedet overtog Amanda, der spilles af Amalie Dollerup, Badehotellet.

På sin Instagram-profil deler Rosalinde Mynster jævnligt billeder og stories. I en story i går, delte hun en opsigtsvækkende melding. 

Her rettede hun kritik mod modeugen i København, der i denne uge, har været i fuld gang.

"Kære modeuge. Jeg hader dig," skriver Badehotellet-stjernen og fortsætter:

"Fordi du får folk til at tro, de skal være rige for at se seje ud. Fordi du holder den kapitalistiske drøm i live om, at jo mere vi bruger og producerer jo bedre. Fordi tøjindustrien er den sorteste samvittighed dækket af glimmer og kendte mennesker, som får folk til at tænke, de er mindre værd i stedet for sig selv og planeten. Modeuge. Du er klam," lyder det videre. 

Der kommer afslutningsvist også et særligt budskab fra Rosalinde Mynster.

"Du er pinlig med din falske spillen smart og problematiske kropsidealer (Modeugen, red.). Alle ved sgu da, at coolness kommer indefra," lyder det til slut.