Bachelorette-deltager med stor nyhed: “Nemmeste beslutning nogensinde”

Kamille Isaksen

52 uger siden

|

18/10/2023
Nyheder
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Bachelorette-deltageren Mads Rommelhoff deler nu glædelige nyheder med sine følgere på Instagram.

Dagens topnyheder

Mads Rommelhoff valgte sidste år at smutte til Mexico med håbet om at finde kærligheden. Her deltog han i TV-programmet "Bachelorette," hvor han endte med at finde kærligheden i Julie Kriegler. 

Romancen varede dog ikke ved, efter de to kom hjem til Danmark, og sidenhen har Mads fundet kærligheden i sin nuværende kæreste Olivia. 

Parret mødte hinanden kort efter Mads var kommet hjem fra programmet, og siden da er relationen mellem de to forelskede stukket af sted. 

Nu har de altså taget skridtet mod at flytte sammen, og Mads Rommelhoff kunne ikke være lykkeligere. Han delte sin glæde på Instagram, hvor han beskrev det som den nemmeste beslutning nogensinde og som den bedste følelse at have.

Igår delte kæresten Olivia så en story på hendes Instagram, hvor man kunne se parret nyde et lille glas med teksten “Fejrer vi er flyttet sammen”. 

Mads Rommelhoff er overbevist om, at Olivia er kvinden, han skal dele resten af sit liv med. 

Han skriver i sit opslag, "Jeg føler mig som den heldigste person over, at have fundet en som Olivia, der bringer så meget glæde og kærlighed ind i mit liv og min hverdag."

På trods af at Mads tidligere oplevede et noget turbulent forhold med Julie Kriegler, er det nu gået op for ham, at situationen er noget helt andet, når man taler om ægte kærlighed. 

Han afsluttede derfor sit opslag med Olivias ord: "Ægte kærlighed er jo slet ikke kompliceret."

Se opslaget her: