Avis: Aldo Petersen er færdig som formand i Brøndby

admin

10 år siden

|

03/04/2014

Dagens topnyheder

Den nuværende bestyrelsesformand i Brøndby IF, Aldo Petersen, træder tilbage fra posten og erstattes af den tidligere Nordea-boss Thorleif Krarup, bekræfter flere kilder over for Ekstra Bladet.

Thorleif Krarup er primært kendt som topchef i Nordea, hvor han stoppede i 2004, og nyheden vil blive meldt ud officielt senere i dag, skriver avisen.

- Jeg kan ikke sige noget, før der bliver sendt en fondsbørsmeddelelse ud, siger Thorleif Krarup til Ekstra Bladet.

61-årige Thorleif Krarup har tidligere siddet i bestyrelsen i blandt andet store selskaber som TDC, Bang & Olufsen og Lundbeck, ligesom han er næstformand i Falck.

Tidligere torsdag skrev Ekstra Bladet også, at Brøndbys storaktionær Jan Bech Andersen stiller op til bestyrelsen på klubbens generalforsamling i næste uge.

- Hvis folk stemmer mig ind, er det planen, at jeg skal ind i Brøndbys bestyrelse, bekræfter Jan Bech Andersen over for avisen.

Den tidligere generalsekretær i Dansk Boldspil-Union (DBU), Jim Stjerne Hansen, er ifølge Ekstra Bladet også på vej ind i Brøndbys bestyrelse, så der er gang i svingdøren, hvis alle rygter taler sandt.

Bestyrelsesformand Aldo Petersen vil hverken vil be- eller afkræfte sin mulige afgang.

- Jeg har ingen kommentarer, før beslutningen har været offentliggjort over for fondsbørsen, siger Aldo Petersen til tv2.dk.

Der er ordinær generalforsamling i Brøndby 10. april.

/ritzau/