Atletico øger forspringet med udesejr i Valencia

admin

|

27/04/2014

Dagens topnyheder

Atlético Madrid har et begrundet håb om at slå de to store klubber Real Madrid og FC Barcelona i spansk fodbold i kampen om mesterskabet, og guldhåbet blev forstærket, da klubben søndag besejrede Valencia 1-0 i en vanskelig udekamp.

Takket være et mål af Raul Garcia kort før pausen tog Atletico alle tre point og tog yderligere afstand fra bysbørnene fra Real Madrid, der nu er seks point efter i toppen med en kamp færre.

Så betød det mindre, at Juanfran mod slutningen af kampen blev udvist og dermed står til karantæne i næste weekends kamp mod Levante.

Atletico har vundet sine ni seneste kampe i Primera Division og er i det hele taget ubesejret i 14 kampe i træk, når man også tæller Champions League med.

Der resterer tre runder i Primera Division, og Atletico mangler foruden Levante at møde Malaga hjemme, inden man slutter af med et topbrag mod Barcelona på Camp Nou 18. maj.

Atlético Madrid blev senest spansk mester tilbage i 1996. Siden da er det kun Valencia (to gange) og Deportivo La Coruña (én gang), som har formået at bryde Real Madrid og FC Barcelonas monopol på titlen.

/ritzau/