Arnesen og Laudrup bliver fodboldeksperter på Kanal 5

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Dagens topnyheder

Når fodboldlandsholdet til efteråret kaster sig ud i kampen om at kvalificere sig til EM i 2016, sker det på tv-kanalen Kanal 5.

Tv-koncernen SBS Discovery Media sikrede sig sidste år rettighederne til alle EM- og VM-kvalifikationskampe de kommende fire år, og derfor har man været på jagt efter eksperter, der kan udlægge teksten før, under og efter kampene.

Det bliver de tidligere landsholdsspillere Brian Laudrup og Frank Arnesen, der skal flankere værten Mette Cornelius i forbindelse med transmissionerne af Danmarks kampe.

Mens Brian Laudrup i mange år har været ekspert på Viasats Champions League-udsendelser, kaster Frank Arnesen sig ud i en ny disciplin.

- Jeg glæder mig til sammen med Brian at guide Kanal 5's seere gennem de afgørende danske kval-kampe.

- Det er nu, landsholdet skal vise sig fra sin bedste side og kæmpe for at kvalificere sig til EM 2016, siger han i en pressemeddelelse.

Kampene vil blive kommenteret af Morten Bruun og Peter Piil, der allerede har dannet makkerpar i forbindelse med fodboldtransmissionerne fra de engelske og spanske ligaer på søsterstationen 6'eren.

Det er også på 6'eren, at de øvrige EM-kvalifikationskampe vil blive sendt.

Frank Arnesen har efter sin aktive karriere haft sportsdirektørjobs i PSV Eindhoven, Tottenham, Chelsea, Hamburger SV og Metalist Kharkiv.

/ritzau/