Ancelotti efter ny nedtur: Vi kan stadig blive mestre

admin

|

27/03/2014

Dagens topnyheder

1-2-nederlaget til Sevilla onsdag aften var Real Madrids andet på tre dage, men på trods af den pludselige nedtur er mesterskabstitlen stadig indenfor rækkevidde.

Det mener træner Carlo Ancelotti efter at have kastet et blik på tabellen, hvor hans mandskab nu halter noget efter førende Atlético Madrid og Barcelona.

- Vi er nødt til at koncentrere os om vores egne kampe. Det er rigtigt, at vi har tabt to kampe i træk, og det er ikke godt på dette tidspunkt af sæsonen.

- Vi skal tro på, at vi stadig kan vinde det. Vi er tre point efter Atlético Madrid og to efter Barcelona, alt er stadig muligt, siger Carlo Ancelotti ifølge nyhedsbureauet AFP.

I Spanien tæller indbyrdes kampe før målforskellen, hvis to hold står lige efter sæsonens sidste runde.

Da Real Madrid er dårligst i det indbyrdes regnskab med både Atlético og Barcelona, er der i virkeligheden et ekstra point at indhente for Ancelottis tropper.

Holdets brasilianske back Marcelo er da også godt klar over, at holdet nu er under et stort pres i de sidste otte kampe.

- Der kommer nu en række kampe, som bliver ligesom finaler. Det er klart, at vi har fået et lille mentalt knæk, men vi kan ikke opgive kampen for at føre Real Madrid derop, hvor klubben fortjener at være, siger Marcelo.

Real Madrid skal i aktion igen lørdag aften, hvor holdet møder Rayo Vallecano i et lokalopgør.

/ritzau/