Et stort flertal af amerikanerne mener, at de og verdens ledere har en moralsk pligt til at bekæmpe klimaforandringer ved at sænke udledningen af de såkaldte klimagasser.
Det viserne en undersøgelse, der er foretaget af medieorganisationen Reuters og instituttet Ipsos.
Målingen, hvor 2876 amerikanere er blevet spurgt, blev gennemført tidligere i februar for at måle - ikke mindst efter pave Frans' advarsler mod klimaforandringer - hvilken betydning det har haft, at den globale opvarmning er blevet omtalt i moralske termer.
Paven har advaret mod de moralske konsekvenser ved at forholde sig passivt over stigende temperaturer i verden.
- Når klimaforandringer ses gennem den moralske optik, så har det bredere appel, siger Eric Sapp, der er leder for American Values Network, som er en græsrodsorganisation for trosbaserede organisationer.
Målingens resultat synes at pege på, at appeller til handling, der baserer sig på etiske overvejelser, kan være nøglen til en fremtidig debat i USA om klimaforandringer.
Det er en debat, der i dag er stærkt polariseret. Store dele af Det Republikanske Parti - der kontrollerer Kongressen - vil ikke anerkende, at den globale opvarmning er menneskeskabt.
66 procent siger i målingen fra Reuters/Ipsos, at verdens ledere er moralsk forpligtede til at handle for at mindste CO2-udledningerne, og 72 procent siger, at de er "personligt er moralsk forpligtede" til at gøre, hvad de kan i hverdagen for selv at bidrage.
- Klimadebatten kan nu og da være meget intellektuel, noget om økonomiske systemer og videnskab, vi ikke forstår, konstaterer Eric Sapp.
Med en ny tilgang til debatten kunne man også håbe på at få ellers skeptiske republikanere med sig, mener han.
De gode viljer i USA svarer dog ikke altid til, hvordan forbrugere handler. Store, benzinslugende biler, de såkaldte SUV's, der blev usælgelige under den finansielle krise, går atter som varmt brød over hele USA.
Senere i år samles verdens ledere til et klimatopmøde i Paris.
/ritzau/Reuters