Alle stjernerne starter inde i CL-brag i München

admin

|

29/04/2014

Dagens topnyheder

En stor del af verdens allerbedste fodboldspillere er tirsdag aften samlet i München, hvor de regerende mestre fra Bayern München møder Real Madrid i returopgøret i semifinalen i Champions League.

Begge mandskaber starter i stærkeste opstilling klokken 20.45 på Allianz Arena.

Real Madrid har supertrioen Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema i front lige foran Angel Di Maria, Xabi Alonso og Luca Modric på midtbanen.

Iker Casillas vogter målet for det spanske storhold, der er kommet til München for at forsvare en 1-0-føring fra det første opgør i Madrid.

Bayern München starter med Mario Mandzukic oppe foran. Den høje angriber kan forvente god støtte fra Franck Ribery, Thomas Müller og Arjen Robben.

Toni Kroos og Bastian Schweinsteiger huserer lidt længere bagude på midtbanen, mens Philipp Lahm, Jerome Boateng, Dante og David Alaba udgør forsvaret foran målmand Manuel Neuer.

Eneste ændring på Bayerns mandskab i forhold til det første opgør er, at der er blevet plads til Thomas Müller på midtbanen, mens Rafinha er gledet ud.

Danske Pierre-Emilie Højbjerg starter på Bayern Münchens bænk.

Modstanderen i finalen bliver enten Chelsea eller Atlético Madrid, der mødes onsdag aften i London. Det første opgør i Spanien endte 0-0.

/ritzau/