Ajax er tæt på mesterskab efter 1-1 i topkamp

10 år siden

|

06/04/2014

Det dufter af det fjerde mesterskab på stribe for den hollandske storklub Ajax.

Søndag blev det til 1-1 på udebane i topkampen mod Vitesse Arnhem. Amsterdam-klubben fører dermed Æresdivisionen med seks point ned til Feyenoord på andenpladsen, og der resterer blot tre runder i Holland.

Ajax, der startede med Nicolai Boilesen og Lasse Schöne på banen, kom ellers bagud efter 25 minutter, da Vitesses burkinske angriber Bretrand Traoré scorede.

Men kort inde i anden halveg gjorde islandske Kolbeinn Sighthorsson det til slutresultatet 1-1.

Lasse Schöne spillede hele kampen for de hollandske mestre, mens Nicolai Boilesen blev erstattet med Christian Poulsen efter 78 minutters spil. Lucas Andersen så hele opgøret fra bænken.

Det uafgjorte resultat betyder, at Ajax potentielt kan sikre sig mesterskabet på næste søndag. Det kræver en Ajax-sejr hjemme over ADO Den Haag, samt at Feyenoord taber point i udekampen mod PSV Eindhoven.