AGF-træner: Vi blev snydt for straffespark

admin

10 år siden

|

21/04/2014

Dagens topnyheder

AGF tabte i dag sin sjette superligakamp i træk, da holdet på hjemmebane blev besejret med 2-1 af Brøndby.

Efter kampen mente AGF's cheftræner, at hans hold var blevet snydt for et straffespark, da Dario Dumic havde armen på bolden i Brøndbys eget felt.

- Det var tydeligt, at der var straffespark, og det var kampafgørende, at Kenn Hansen ikke dømte det, siger Jesper Fredberg.

På trods af nederlaget var træneren dog tilfreds med sit holds indsats.

- Det er ærgerligt, at vi ikke fik point ud af kampen. Det synes jeg, at vi havde fortjent, og derfor gør det ondt her bagefter. Vi spillede meget bedre i dag, end vi gjorde mod FC Midtjylland i fredags.

- Vi fightede mere i dag, og vi tog de fysiske slagsmål inde på banen. Det er vi nødt til i den situation, som vi står i, siger Fredberg.

AGF havde store chancer for at score flere mål i dag, hvor Jesper Lange blandt andet brændte en friløber.

- Vi havde chancer til at komme foran 2-0, og jeg burde have scoret på min friløber. Det er en lidt bitter smag i munden, som jeg står med efter kampen, siger Jesper Lange.

Selvom det blev til endnu et nederlag for AGF-holdet, så føler spillerne stadig, at der var mange positive ting at tage med fra dagens kamp:

- Det er en bedre følelse, vi står med i dag, end vi stod med sidst. Det var marginaler, der gjorde, at vi ikke fik point i dag. Vi viste den rigtige indstilling og tro på tingene. Vi har rigtig meget at tage med videre, siger Lange.

/ritzau/