AGF-træner blæser til angreb mod Randers

admin

10 år siden

|

04/04/2014

Dagens topnyheder

Nul mål og nul point er det magre udbytte af AGF's to seneste kampe i Superligaen, hvor klubben befinder sig i den store gruppe af hold, der kæmper for at undgå nedrykning.

Men ud over de manglende scoringer har det også knebet med at skabe chancer og få etableret et sammenhængende angrebsspil, og det skal der ændres på i lokalbraget mod Randers FC fredag aften.

- Vi har arbejdet en del med de offensive ting, og jeg håber, at man mod Randers kan se, at vi kommer ud og vil angribe, siger AGF-træner Jesper Fredberg.

Han erkender blankt, at det offensive spil mod Esbjerg (0-3) og FC Nordsjælland (0-1) har ladet en del tilbage at ønske.

Men det skyldes til dels, at fokus har været på at stabilisere forsvarsspillet.

- Problemet i de seneste kampe har været, at vi ikke har været gode nok til at forvalte bolden. Der har vi manglet meget. Men man skal starte et sted, når man sætter noget nyt i gang, og vi har startet med defensiven.

- Vi så nogle gode takter mod Nordsjælland, og det gør, at vi i de seneste dage har haft markant mere fokus på offensiven, fortæller den nye AGF-træner, der tidligere på foråret trådte til i stedet for fyrede Peter Sørensen.

Nu venter altså opgøret mod Randers, der er endnu dårligere kørende, og der skal AGF endelig give publikum den hjemmesejr, der er udeblevet siden starten af november.

- Vi har mødt to meget stærke hold på hjemmebane på det seneste i AaB og Esbjerg, der er to af de bedst spillende hold i øjeblikket, og der har vi ikke været klar til at byde dem op til dans.

- Men nu skal vi meget gerne have den hjemmesejr, lyder det fra Jesper Fredberg.

AGF og Randers mødte hinanden for knap tre uger siden i Randers, og her vandt aarhusianerne med 3-1.

/ritzau/