Afgående FCN-profiler vil sikre femteplads

admin

10 år siden

|

03/05/2014

Dagens topnyheder

FC Nordsjælland hentede en ekstremt vigtig 1-0-sejr på udebane mod Randers fredag aften. Med sejren har Farum-klubben midlertidigt overtaget den femteplads, der efter sommerferien giver adgang til europæisk fodbold.

Den afgående træner Kasper Hjulmand og den afgående styrmand Nicolai Stokholm satser nu alt på at slutte deres tid af i Farum med at nå den attraktive femteplads.

- Det er femtepladsen, vi jagter nu. Ingen tvivl om det. Det ville betyde rigtigt meget. Jeg under virkelig gutterne, at de har noget at se frem til på den anden side af sommerpausen, siger Kasper Hjulmand og tilføjer:

- Vi har fået vendt sæsonen efter en meget, meget svær start, til at vi nu spiller med om europæiske pladser. Det er stærkt af gutterne, og de har arbejdet stenhårdt for det.

Cheftræneren bakkes op af veteranen Nicolai Stokholm, der ikke er i tvivl om, at sæsonen er godkendt, hvis det bliver til europæisk fodbold efter ferien.

- Vi skal gå benhårdt efter den her femteplads. Vi har nu skabt en smule afstand til Randers og Esbjerg, så vi skal forsøge at nappe den femteplads og komme i Europa.

- Et af vores sæsonmål var jo at spille med i europæisk fodbold til næste sæson, og kan vi nå det efter den meget turbulente sæsonstart, så er det absolut acceptabelt, siger Nicolai Stokholm.

FC Nordsjælland mangler AaB, Viborg og Brøndby i de resterende kampe i denne sæson./ritzau/