AaB retter fokus mod pokalen efter mesterskab

admin

10 år siden

|

12/05/2014

Dagens topnyheder

Søndag aften var FC København AaB's bedste venner. Løverne slog FC Midtjylland med 3-2 og sikrede dermed, at 0-0 mod FC Vestsjælland var nok til at sikre AaB det danske mesterskab.

På torsdag er FC København og AaB fjender, når de tørner sammen i pokalfinalen i Parken. Den kamp gør, at nordjyderne ikke kommer til at fejre mesterskabet i fuldt omfang endnu.

- Jeg er vildt glad, men jeg vil godt nok blive endnu gladere, hvis også vi kan vinde på torsdag, siger træner Kent Nielsen.

- Vi skal selvfølgelig fejre mesterskabet anstændigt, men den store fest for os er først på søndag, hvor vi forhåbentlig kan fejre to trofæer.

Klubmanden Patrick Kristensen var i 2009 med til at tabe pokalfinalen med AaB.

- Vi har en kamp på torsdag og vi ved, at det er en kæmpe mulighed for os. At kunne vinde et mesterskab og en pokaltitel på fire dage er vel nærmest en historisk præstation, siger Patrick Kristensen.

AaB har tabt syv pokalfinaler på stribe, men ifølge profilen Nicolaj Thomsen bliver der lavet om på den statistik torsdag.

- Selvfølgelig tænker vi på den pokalfinale, for den vil vi altså også gerne have med. Det er længe siden, AaB har vundet pokalen så jeg håber, at det her fantastiske mesterskab kan give os et boost i finalen.

- Vi har alle hørt om AaB's frygtelige statistik i pokalfinaler. Det er på tide den stime brydes, siger han.

/ritzau/