3-årig forsvandt fra børnehave: Nu brydes tavsheden

Kamille Isaksen

1 minut siden

|

20/08/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Drengen blev fundet i god behold fire timer efter sin forsvinden.

Dagens topnyheder

Størstedelen af Danmarks befolkning holdte vejret, da det kom frem, at politiet ledte efter en 3-årig dreng, der var forsvundet fra sin børnehave.

Han blev meldt savnet fra en børnehave i Frederikssund, hvilket udløste en hurtig indsats fra Nordsjællands Politi.

I forbindelse med drengens forsvinden blev der hurtigt iværksat en omfattende eftersøgning, og politiet delte en opfordring til offentligheden via deres profil på platformen X, hvor de informerede om deres pågående arbejde for at finde den forsvundne dreng.

Foto: Presse-fotos.dk

"Vi er tilstede i området omkring Ventevej i Frederikssund, hvor vi leder efter en tre-årig dreng, der er bortgået fra sin daginstitution," sådan lød det fra Nordsjællands Politi i X-opslaget.

Det blev hurtigt meldt ud, at der ikke var noget, der pegede i retning af, at der var kriminalitet involveret i drengens forsvinden.

Både helikopter, droner og hunde var i for at finde drengen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Presse-fotos.dk

Politiets efterlysning fik frivillige til at strømme til i en strid strøm, og alle var klar på at give en hånd med for at finde den 3-årige dreng.

Det viste sig at bære frugt, og den 3-årige dreng blev fundet i god behold.

Ifølge Nordsjællands Politi var det en borger, der fandt den 3-årige dreng, som nu er blevet genforenet med sine forældre.

Du kan se opslaget herunder:

Nu brydes tavsheden

Hændelsen har fået Frederikssund Kommune til at reagere hurtigt og beslutsomt med henblik på at sikre, at noget lignende ikke sker igen.

Sådan skriver B.T.

Trine Venbjerg Hansen, der er chef for Center for Børn og Skole i Frederikssund Kommune, understreger, at der nu vil blive foretaget en grundig gennemgang af sikkerheden i børnehaven.

"Det er klart, at en episode som denne giver anledning til at gennemgå flere ting," siger hun og tilføjer, at hegnet rundt om institutionen allerede nu er ved at blive undersøgt og repareret, hvis det er nødvendigt.

Ud over de fysiske sikkerhedsforanstaltninger vil kommunen også tage fat på selve procedurerne og arbejdsgangene i børnehaven.

Politiets hurtige respons og borgernes indsats har fået ros fra kommunen. "Vi er meget taknemmelige for den hurtige og seriøse indsats fra Nordsjællands Politi samt alle, der hjalp med at lede efter drengen," siger Venbjerg Hansen.

Efter den dramatiske hændelse har både drengens familie og personalet i børnehaven fået tilbudt krisehjælp, og kommunen fokuserer nu på at sikre børnenes tryghed og implementere de nødvendige sikkerhedsforbedringer.