2 små børn mistede begge forældre i tragisk trafikulykke: Nu er der nyt fra familien

Emil Martesen

5 uger siden

|

15/08/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt fra familien.

Dagens topnyheder

I kølvandet på en tragisk trafikulykke i Randers, hvor to små børn på blot to og seks år mistede begge deres forældre, står det nu klart, hvad der skal ske med børnene.

Beslutningen kommer efter en periode med stor bekymring og spekulation omkring børnenes fremtid. Familien har ønsket at holde detaljerne private, men bekræfter over for TV2 Østjylland, at børnene vil blive hos familiemedlemmer:

"Derudover ønsker vi ikke at fortælle andet, end at der bliver taget godt hånd om børnene, og de bliver i familien", lyder det fra broren til den afdøde mand.

Den frygtelige ulykke, der kostede begge forældre livet, fandt sted da parrets bil blev påkørt bagfra af en 56-årig bilist, der kørte med meget høj hastighed og allerede havde fået frataget sin kørekort.

Manden er nu sigtet for uagtsomt manddrab og sidder fortsat varetægtsfængslet.

Indsamlet over 750.000 kroner

Siden ulykken har det lokale samfund og folk fra hele kommunen stået sammen om at støtte børnene.

Indsamlingen blev igangsat kort efter ulykken, og der er allerede samlet over 750.000 kroner ind:

"Nogle har doneret fem kroner, og andre har givet store beløb. Det har været overvældende, at det bare er tikket ind med penge, og det varmer, at så mange tænker på børnene, sagde Mikkel Bang Jensen, da indsamlingen rundede 200.000 kroner efter blot fem dage", fortæller han videre.

Han tilføjer i samme ombæring, at pengene skal sikre, at børnene får gode minder og ikke kommer til at mangle noget økonomisk i fremtiden.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.