16-årig dansker blev mandag hastet til hospitalet efter alvorlig ulykke i skisportsområde: Nu er der nyt

Emil Martesen

32 uger siden

|

31/01/2024
Nyheder
Foto: Jensen Jeppe Michael/Ritzau Scanpix / OBS: Genrefoto
Foto: Jensen Jeppe Michael/Ritzau Scanpix / OBS: Genrefoto
Nu er der nyt.

Dagens topnyheder

De østrigske alper dannede mandag eftermiddag rammer om en tragiske ulykke, der i skrivende stund har efterladt flere spørgsmål end svar.

En 16-årig dansk skiløber og en 64-årig tysk snowboarder var involveret i en fatal kollision på en blå piste i Nauders-området, hvilket resulterede i den tyske snowboarders død.

Det oplyste politiet i Tyrol i en pressemeddelelse tirsdag.

Men nu er der nyt.

For mens årsagen til ulykken stadig er ukendt, og de nærmere omstændigheder omkring sammenstødet forbliver indhyllet i mysterium, så er det derfor ikke muligt for politiet at give yderligere oplysninger om efterforskningen.

Og selvom denne mangel på klarhed har efterladt et tomrum af usikkerhed og bekymring, så er der i øjeblikket ikke andet end at vente på yderligere detaljer fra politiet.

Det ved vi

Den unge dansker blev efter ulykken fløjet til Zams Hospital med skader af ukendt sværhedsgrad. Politiet i Tyrol har onsdag udtalt, at de ikke har modtaget nye oplysninger om danskerens tilstand.

Ulykken, som fandt sted omkring klokken 15, har også rejst spørgsmål om sikkerhedsforanstaltningerne på skisportssteder. Det er en påmindelse om, at trods alle forholdsregler, kan skisport stadig være forbundet med betydelige risici.

Desværre stod den 64-årige mands liv ikke til at redde efter et mislykkedes genoplivningsforsøg på stedet.

Politiet har meddelt, at der er bestilt en obduktion af den afdøde tysker, hvilket forhåbentlig vil kaste lys over de præcise årsager til denne tragiske hændelse.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.