Kender du det, når du står i køkkenet og kokkererer, og så lige skal smage eller røre rundt i gryden?
Du tager låget af, men hvor lægger du det? På bordet? På komfuret? Resultatet er altid det samme: en snavset overflade.
Men frygt ej, for der findes et snedigt trick, der vil ændre din lågeksistens for altid.
Forestil dig et køkken uden de sædvanlige klatter af sovs og kondensvand fra låget – lyder det som en drøm? Den drøm kan blive til virkelighed med en simpel manøvre.
I stedet for at sætte låget ned på bordet og sprede kaos, kan du blot klemme det fast på siden af gryden. Jep, du læste rigtigt!
De fleste gryder er faktisk designet til at kunne holde låget skråt på kanten, uden det vælter. Det betyder, at du kan røre, smage og gøre, hvad der nu skal gøres, mens låget hænger elegant fast.
Ingen flere pletter på bordet og ingen forsvundne grydelåg, der altid ender på det mindst praktiske sted.
Næste gang du laver mad, så test tricket – det er både energibesparende, hurtigere og, nå ja, gør dit køkken pænere at kigge på bagefter.
En smart løsning, du sikkert aldrig har tænkt over, men som vil gøre din madlavning lidt sjovere og meget renere!
Se genialiteten i aktion her: