Airfryeren har fået en høj stjerne hos mange danskere.
Men alligevel er det ganske få, der benytter den til morgenmaden - indtil nu.
Når hverdagen løber afsted med os, er det nemlig sjældent, at der bliver eksperimenteret med dagens første måltid. Men nu har madbloggeren Laurie delt en god og let måde, man kan få lavet sine æg på, hvorfor det er værd at overveje, om ens nuværende rutine skal skiftes ud.
Laurie har vendt op og ned på det at koge æg ved at introducere en ny teknik, der både gør det hele lettere og forbedrer smagen. Det eneste du skal bruge til at teste hendes nye teknik er en airfryer.
Sådan skriver The Mirror.
"Blødkogte er en lækker morgenmad, du kan lave i en airfryer. Det er en fantastisk måde at bruge overskydende æg på", siger Laurie, der har fundet en metode, der sørger for, at den bliver tilberedt perfekt hver gang.
For at opnå det perfekte resultat, anbefaler Laurie at placere op til syv æg, der har stuetemperatur, i airfryerens kurv.
Ved at tilberede dem på 132 grader 11 minutter og derefter hurtigt sætte dem over iskoldt vand, kan man sikre, at æggene bliver tilberedt akkurat, som man ønsker det.
Denne teknik gør også æggene lettere at pille.
"Når du er færdig med at pille æggene, anbefaler jeg at putte dem tilbage i vandet. Du kan opbevare dem i en lufttæt beholder for at holde dem friske i op til en uge i køleskabet", siger Laurie og tilføjer, at der SKAL krydderi på.
Hun er især fan af røde chiliflager og masser af knækket sort peber.
Lauries metode er ikke kun til dem, der værdsætter et godt kogt æg; metoden er nemlig også et bevis på, at man ikke altid behøver at gøre, som man altid har gjort.