Kanelsnegls-Mia fik undskyldning af Føtex og tilbudt genansættelse. Se hvordan hun reagerede

Henrik Rothenbücher

298 uger siden

|

26/02/2019
Indland
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Mia Frandsen er et navn, som de fleste danskere efterhånden har lært. Det er den unge 18-årige pige, der blev fyret, fordi hun spiste af en ødelagt kanelsnegl. Nu har sagen dog taget en ny drejning, da hun fik en undskyldning og tilbuddet om at få sit job igen.

Dagens topnyheder

En af de mest læste historier i Danmark i løbet af februar, har omhandlet den blot 18-årige Mia Frandsen, der både blev fyret fra sin stilling som bagerjomfru i Føtex i Ebeltoft, og samtidig fik hun en bortvisning, så hun ikke havde mulighed for at søge job i nogle af Salling Groups butikker.

Nyheden kogte især over på de sociale medier, hvor størstedelen bakkede den unge pige op, som blev fyret efter, at hun havde spist af en ødelagt kanelsnegl. Det havde hun fået at vide, at det var kutyme i butikken, men det var det hvert fald ikke, og chefen anklagede hende blandt andet for at lyve.

Nu blev hun tilbudt at få sit job igen

Mia Frandsen har sidenhen været til møde med Føtex’ HR-chef, Lars Rønnow, hvor hun fik en stor undskyldning og efterfølgende blev hun endda tilbudt at få sit job tilbage.

I en SMS til B.T. der i første omgang bragte historien i sidste uge, har Mia Frandsen fortalt, at hun fik en undskyldning af Lars Rønnow, og at hun samtidig blev tilbudt af få sit gamle job tilbage. Det valgte Mia Frandsen dog at takke nej til.

B.T. har fået bekræftet mødets forløb af Føtex, men de har ikke haft yderligere kommentarer til sagen. Til gengæld skal Mia Frandsen ikke være bange for, at hun ikke kan få job i nogle af de andre Salling Group-butikker, der udover Føtex, også tæller Bilka, Netto og senest Fætter BR. Hun har nemlig fået lavet bortvisningen om til en helt almindelig fyring.

Det er ikke første gang, at Føtex er mediernes søgelys i den seneste tid. Sidste gang var det dog Føtex, der fik befolkningens opbakning, da de forsvarede en ung ansat med tørklæde, som en kunde ikke ville handle hos.