Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at det så dagens lys, at klovn-skuespilleren Casper Christensen var gået sammen med Den 11. time-ikonet Mikael Bertelsen om at lave en ny tv-serie, der går under navnet ‘All Exclusive’.
Og selvom Casper Christensen før har bidt sig fast på danskernes læber med et hav af fortrinlige projekter, så tog de evigt populære Casper Christensen og Mikael Bertelsen hele Danmark med storm, da det nye program rullede over skærmen.
Men det var ikke altid alting var som det så ud på det populære Viaplay-program.
Under optagelserne til det nye samtaleprogram 'All Exclusive', oplevede den kendte danske komiker Casper Christensen nemlig et dramatisk øjeblik, der resulterede i en hastetur til hospitalet.
Sammen med Mikael Berthelsen var han i fuld gang med at filme programmet, da han pludselig blev ramt af voldsomme smerter.
Det løftede Casper Christensen selv sløret for i podcasten 'Casper ringer til Frank'.
Men det er bestemt ikke det eneste, som komikeren har måtte døje med.
I en ærlig åbenbaring har Casper Christensen nemlig delt sin personlige kamp med at tilpasse sig livet som far for tredje gang.
I et forsøg på at finde fodfæste i en ny virkelighed, vendte han sig mod en utraditionel løsning: MDMA-terapi.
Det forklarer han hudløst ærligt i et dybdegående interview med Jyllands-Posten.
Her kaster han lys over de skjulte kampe, selv de mest offentlige figurer står overfor.
For selvom evigt populære Casper Christensen er kendt for sin skarpe humor og evne til at få publikum til at grine, så befandt han sig selv i en spiral af uro og forvirring, da han stod over for det øgede ansvar og de ændrede dynamikker, der følger med at være far.
Hans løsning var ikke at finde i de sædvanlige farvande af terapi eller rådgivning, men i stedet i MDMA-terapi, en metode, der bruger den empati-fremmende virkning af stoffet til at hjælpe patienter med at bearbejde dybe traumer og psykiske lidelser.
Han beskriver i samme ombæring, hvordan hans liv før terapien var præget af en konstant søgen efter afløb og ro, ofte i form af sociale udfoldelser og rusmidler. Han fortæller om de fredage, hvor han søgte tilflugt i barer fra 16 til 18, kun for at vende hjem i en tilstand langt fra ideel for en familiemand. Det var denne cyklus af uro og eskapisme, der til sidst førte ham til terapiens dørtrin.
Terapien, som han indledte med en følelse af desperation og en enkel anmodning om ro, viste sig at være en udfordrende, men til sidst givende proces.
Casper Christensen understreger, at selvom vejen var svær, har terapien hjulpet ham til at finde en indre fred og en ny måde at navigere livets udfordringer på. Han deler sin historie ikke som en anbefaling, men som et ærligt blik ind i de komplekse valg og kampe, der ofte ligger bag offentlige figurers facader.