Senest har Badehotellets ottende sæson rullet over skærmen og allerede nu, er det meldt ud, at seerne kan se frem til en niende sæson.
Men om den niende sæson bliver sidste gang, at Badehotellet slår dørene op - det er endnu uvist.
Bodil Jørgensen og Anne Louise Hassing som begge har været med siden Badehotellets begyndelse, kommer nu med deres bud på, hvornår serien vil slutte. Det skriver SE & HØR.
Begge forestiller sig, at en afslutning på krigen, godt kan sætte et punktum for Badehotellet.
I ottende sæson befandt vi os i krigens spæde start i 1942 og det er allerede meldt ud, at når Badehotellet vender tilbage igen, så vil vi være tre år fremme i tiden. Nemlig i 1945 hvor krigen sluttede.
Her tror de to stjerner altså, at Badehotellet også vil sætte punktum.
"Det kunne jeg godt forestille mig, men jeg ved ikke noget om det. Men det er da et oplagt sted at stoppe, selv om vi er mange, der tænker, at vi bare skal blive ved, indtil vi alle går med rollator," lyder det fra Anne Louise Hassing til SE og HØR. Og Bodil Jørgensen stemmer i:
"Det ender med, at krigen slutter," slår hun fast for SE og HØR.
Lars Ranthe som spiller grosserer Madsen er dog knap så sikker på, at det vil blive afskeden med serien.
Han fortæller at forfatterne er meget nidkære omkring serien og at de skal kunne mærke, at der er mere at fortælle - men hvad der sker efter krigen ved han ikke.
Han tilføjer dog også, at alle gode ting har en ende - også Badehotellet. Derfor tror han også, at serien vil slutte mens legen er god.
Vender tilbage med stor ændring
"Når vi vender tilbage til 'Badehotellet' i næste sæson, springer vi til befrielsessommeren 1945, for det skal vise sig, at 1941 blev den sidste sommer, de mange strandhoteller langs Vesterhavet kunne holde åbent under krigen," lyder det fra forfatterparret bag serien, Hanne Lundblad og Stig Thorsboe.
Senest har sæson syv og otte foregået i starten af krigen, i år 1940 og 1941.
Gæsterne har med alt magt forsøgt at nyde ferien og glemme alt om tyskernes indtog - men i slutningen af krigen vil det være umuligt for gæster på badehoteller ved Vesterhavet at holde en normal ferie, fortæller de.
"Fra 1942 blev adgangen til vandet spærret af med pigtråd, da værnemagten begyndte at opføre deres omfattende bunkersbyggeri i klitterne og minering af strandene. De forvænte badegæster måtte derfor pænt blive hjemme og vente på, at krigen og besættelsen en dag fik en ende," fortæller Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.
Parret løfter ikke sløret for meget mere end at Amanda bestemt er klar til at slå dørene til hotellet op, i håb om, at både ansatte og gæster vender tilbage.