Fødevarestyrelsen advarer nu om, at der er konstateret for stor vækst af bakterier i vaniljeis fra Jakob & Jakob.
Det drejer sig om Jacob & Jakob Icecream vanille, økologisk med et nettoindhold på 500 milliliter/370 gram og bedst før-dato den 31. august 2017.
Produktet bærer stregkoden 5707187001565.
Isen er solgt over store dele af Sjælland. Salgsstederne er:
Nemli’, Park Allé 354, Port 73-74, 2605 Brøndby
Købmand Dalgaard, Kongevejs-Centret 6, 2970 Hørsholm
Meny Hellerup, Strandvejen 64, 2900 Hellerup
Løgismose, Nordre Toldbod 16, 1259 Kbh. K.
Magasin, Kgs. Nytorv 13, 1095 Kbh. K.
Meny Nærum, Nærumvænget Torv 18, 2850 Nærum
Meny Østerbro, Østerfælled Torv 21, 2100 Kbh. Ø
Meny Rungsted, Torvet Rungsted, 2960 Rungsted
Meny Rødovre:, Rødovre Centrum. 2610 Rødovre
Dagens Måltid, Bernstorffsvej 69, 2900 Hellerup
Wulff & Konstali Food, Lergravsvej 57, 2300 Kbh. K
Det er virksomhedens egenkontrol, der har konstateret for høje kimtal.
Fødevarestyrelsen råder eventuelle købere af produktet til at kassere det eller levere det tilbage til butikken, hvor det er købt.