Hun var offer for uhyggelige Thomas Thomsen da hun var 16 år: Nu taler hun ud

Skrevet af Emil Martesen

1 uge siden

|

10/05/2024
Foto: Privat
Nu taler hun ud.

Dagens topnyheder

Tilbage I juni 2023 blev den 37-årige elektriker fra Nordjylland, Thomas Thomsen, dømt til forvaring ved byretten, da han i den meget omtalte Mia-sag blev kendt skyldig i forsøg på voldtægt, drab og usømmelig omgang.

Den 37-årige elektriker fra Nordjylland hævder fortsat sin uskyld i forbindelse med de grusomme forbrydelser mod Mia Skadhauge Stevn, og inden længe - nærmere bestemt den 13. maj - tages der hul på ankesagen, der i den grad tegner til at blive en dybdegående psykologisk undersøgelse af en mand beskrevet som både narcissistisk og følelseskold.

Og det går hånd i hånd med Thomas Thomsens fortid, der bærer på en række dystre historier.

I 2005, da Thomas Thomsen blot var 19 år gammel, blev han dømt for blufærdighedskrænkelse af en 16-årig pige. Ifølge Louise, som hedder noget andet i virkeligheden og ikke vil ytre sin identet, viste den dømte i Mia-sagen allerede dengang tegn på 'bekymrende karakterafvigende adfærd':

"Jeg syntes allerede, da han blev dømt for blufærdighedskrænkelse, at der var flere ting, som tydede på bekymrende karakterafvigende adfærd. Blandt andet at han helt uanfægtet kunne lyve i retten og ingen samvittighedskvaler udviste, hverken i forhold til sagen mod ekskæresten eller mod mig", siger hun til Ekstra Bladet.

Hun lægger ikke skjul på, at med den viden vi har i dag, så vil mange nok ønske, at der var blevet sat ind tidligere:

"Med den viden vi har i dag, ville mange nok ønske, at der var blevet sat ind tidligere. Eksperter på området kan forhåbentlig belyse, hvilke muligheder der eventuelt kunne eller burde have været for at sætte tidligere ind, både ud fra et fagligt perspektiv og viden om det retspsykiatriske system", lyder det videre fra kvinden, der i dag er i midten af 30'erne og bor i udlandet, hvor hun har et godt job.