Siden 20’erne har Andrea haft så voldsomme migræneanfald, at hun har været fuldstændig hjælpeløs, når hun har haft et anfald. I et tilfælde var anfaldet så alvorligt, at Andrea blev indlagt på hospitalet med mistanke om blodprop eller hjerneblødning.
Det var uden sammenligning mit værste angreb. Jeg blev undersøgt på alle mulige måder, også en CT-scanning, siger Andrea Henson, ifølge Sosialnytt.
Andreas anfald var fuldstændig uforudsigelige. De kunne dukke op når som helst og have en varighed fra 1 til 3 dage.
Når hun fik et anfald, var det så slemt, at hun ikke kunne arbejde. Men jobbet var netop det, der skulle blive hendes redning.
Som kok i et cateringfirma skulle Andrea forholde sig til madintolerancer, så hun kunne imødekomme kundernes behov. En dag fortalte en ven hende om et laboratorium ved navn YorkTest, hvor man kunne teste sig selv for forskellige allergier.
Andrea tog hele familien med til laboratoriet for at få dem alle testet for eventuelle allergier. Da hun så det som en god mulighed for at dybere indblik i forskellige allergiet i forbindelse med hendes job, og samtidig få et bedre indblik i hendes families helbred.
Resultaterne af testene ændrede Andreas liv. Det viste sig, at hun var allergisk overfor kokosmælk og majs. Det interessante var, at netop disse fødevarer var skyld i Andreas migræneanfald.
Jeg anede ikke, at fødevareintolerance kunne være årsagen til migrænen, fortæller Andrea.
Siden jeg startede den nye diæt, er jeg gået fra at have ugentlige migræneanfald til næsten ingen anfald overhovedet. De forsvandt efter seks uger på en ny diæt. Det er fuldstændig utroligt. Fortæller en glad Andrea.