Kvinde med overraskende trick: Sådan laver du pasta uden at koge det

Henrik Rothenbücher

118 uger siden

|

11/08/2022
Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde har delt et helt særligt trick til, hvordan man kan lave paste uden at koge det.

Dagens topnyheder

I morgen er det 'National Pasta Day', og ifølge denne kvinde skal folk lære at lave pasta på en helt anden måde. Hun mener nemlig, at folk har lavet pasta forkert.

Faktisk mener hun, at man ikke engang behøver at koge sin pasta, og at man kan lave den uden endda at tænde for en ovn eller en kogeplade.

TikTok-bruger @lilsipper_official har delt en video på det sociale medie, hvor hun har delt sin opskrift på 'No Cook Pasta'.

"Så jeg lægger i bund og grund bare min pasta i blød i koldt vand," siger hun i et klip, som hun har delt med sine 120.000 følgere på platformen.

I det næste klip kan man se hende lægge pasta i en skål med vand, hvor hun også råder dig til at 'lade det ligge i blød i en time eller to'.

Hun foreslår endda, at man kan lade sin pasta ligge i blød i køleskabet natten over, hvor du blot skal lade det ligge.

Influenceren siger derefter, at hun ville løbe et par af sine ærinder, hvorefter hun ville vende tilbage til sin pasta. Hun forklarer dog også, at man ikke kan bruge enhver form for gammel pasta.

For at kunne opnå en spiselig pasta uden at koge den, anbefaler hun at bruge brown rice flour pasta.

"Jeg har gjort det her med linsepasta før, og det virker ikke. Så du skal gøre det med en risbase eller en risblanding," siger hun.

"Jeg har ikke tid til bare at stå ved komfuret. Hvis jeg vil ud og træne eller lavet noget, så stiller jeg det ind her. Og hvis du er på camping og ikke har et komfur - hello," fortsætter hun.

I videoen ser man, at hun vender tilbage til sin pasta efter et par timer, hvor hun giver sig til at smage pastaen, som overraskende nok var blød nok til at kunne spises.

Desuden ser det ud til at ligne almindelig kogt pasta. Man ser hende tage en bid af pastaen, hvorefter hun fortæller, at den er 'temmelig blød'. Hun tilføjer, at den har et 'godt bid' og at den ikke er for blød.