Populær restaurantkæde på randen af konkurs

Kamille Isaksen

23 uger siden

|

10/06/2024
Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Flere kendte musikere forsøger i et sidste forsøg at få reddet der ikoniske restaurantkæde.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

I maj måned indgav den amerikanske restaurantkæde Red Lobster en konkursbegæring. Nu modtager virksomheden prominent støtte fra overraskende kanter.

Flavor Flav viser sin støtte

Realitystjernen og rapperen Flavor Flav (65) er en selvudnævnt storfan af Red Lobster. For at kunne fortsætte med at nyde sin yndlingsret, de såkaldte Cheddar Bay Biscuits, bestilte han hele restaurantens menu. På X poserer han foran det bugnende bord.

"Jeres dreng mente det, da han sagde, at han ville gøre alt for at hjælpe Red Lobster og redde Cheddar Bay Biscuits," skrev den 65-årige i sit opslag. Hvor meget han betalte, er uvist, da priserne i restauranten afhænger af kædens lokation.

Red Lobster og deres specialiteter

Red Lobster er kendt for sine fisk- og skaldyrsretter, især hummer.

En hummerhale kan nydes for lige under 30 dollars (210 kroner), mens hummer mac and cheese eller pasta fås for 25 dollars (173 kr). Flavor Flavs favorit, Cheddar Bay Biscuits, koster kun 2,49 dollars (14 kroner) for en pakke med seks.

Disse små boller har et strejf af hvidløg og er en populær delikatesse.

Beyoncé er også fan

Flavor Flav er dog ikke den eneste berømte fan af Red Lobster.

Den 42-årige superstjerne Beyoncé har endda dedikeret en linje i en af sine sange til restauranten. På "Formation" synger hun: "When he f*ck me good, I take his ass to Red Lobster."

På dansk: "Når han knalder mig godt, tager jeg ham med på Red Lobster."

Red Lobsters har lukket flere restauranter

Restaurantkæden kommenterede deres konkursbegæring på sociale medier og beroligede deres fans:

"En konkursbegæring betyder ikke, at vi skal lukke. Faktisk betyder det det modsatte. Det er en juridisk proces, der giver os mulighed for at ændre vores forretningsmodel og vores omkostningsstruktur, så Red Lobster kan fortsætte som en stærkere virksomhed."

Alligevel har de første restauranter allerede måttet dreje nøglen om.