Cola er ikke bare cola. I hvert fald ikke hvis du spørger den amerikanske blogger, Mary Malcolm, der ofte kigger dybt i det karakteristiske plastikbæger med cola på McDonald’s - ligesom tusindvis af andre forældre, der venter på deres legende børn på familierestauranten.
Mary Malcolm er så begejstret for McDonald’s cola, at hun har undersøgt, hvorfor lige netop denne slags cola går rent ind i hendes tørstige cola-hjerte.
Selvom det er oplagt at tro, at det er et spørgsmål om sirup, så afslår cola-bloggeren dette, men pointerer dog, at McDonald’s ikke får leveret deres sirup i plastikbeholdere ligesom andre restauranter, de får i stedet sirup i specielle stålcontainere, som holder sagerne friskere.
"Du skal også vide, at på trods af McDonald’s ikke giver dig ekstra sirup, så tager de i deres sirupdosering højde for de smeltende isterninger, som udvander drikken," skriver Mary Malcolm.
Den anden grund til, at McDonald’s cola er bedre, mener cola-bloggeren hænger sammen med den kolde temperatur, som drikkevarerne altid har. Det får kulsyren/brusen til at holde længere og giver en bedre smag.
Sugerørernes størrelse er heller ikke uden betydning for din smagsoplevelse.
"Deres sugerør er lidt større, på den måde rammer flere af de kulsyreholdige lækkerier dine smagsløg på en gang. Med sugerør er større virkelig bedre," skriver Mary Malcolm.
Den tredje og sidste grund vil måske undre dig. McDonald’s filtrerer deres vand for at holde en høj kvalitet.
Hvilken slags cola sværger du til?