Niklas Landin og Mikkel Hansen breaker stor håndbold-nyhed: Ikke færdige endnu

Nicolai H

2 timer siden

|

25/09/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Landsholdskammeraterne kommer med stor nyhed ud af det blå.

Dagens topnyheder

To af Danmarks største håndboldstjerner, Mikkel Hansen og Niklas Landin, har begge trukket sig fra landsholdet efter triumfen ved OL i Tokyo, hvor de sikrede sig guld.

Men hvis du troede at landsholdsikonerne var færdige med at begejstre fans af de danske håndboldherrer, så kan du godt tro om igen.

Efter en tid med tavshed er de nu klar med et nyt projekt, der bringer dem tilbage på banen – denne gang som foredragsholdere.

En ny rejse sammen

Niklas Landin har på sin Instagram afsløret, at han og Mikkel Hansen skal på turné rundt i Danmark, hvor de vil dele deres erfaringer og historier fra livet som professionelle håndboldspillere. Samtidig delte Mikkel Hansen nyheden i en story på sin private profil.

Landin benyttede lejligheden til at sende en særlig hilsen til sin mangeårige holdkammerat og ven:

"Du er og har altid været den ener, alle har sagt fra starten, du var. Men vigtigst for mig i alle årene har været din måde at skubbe en gruppe frem med din vindermentalitet, samtidig med at du er loyal og en god ven," skriver landsholdsmålmanden i sit opslag.

Bag kulisserne på håndboldens største scener

De to tidligere klub- og landsholdskammerater glæder sig til at tage danskerne med bag kulisserne og give et indblik i, hvad man som tv-seer ikke får at se.

Landin understreger, at det bliver en unik mulighed for publikum at opleve den anden side af håndboldlivet – det der sker, når kameraerne er slukkede.

Mikkel Hansen har afsluttet sin håndboldkarriere, mens Niklas Landin fortsat spiller for Aalborg Håndbold. De to har dog åbenbart ikke færdige med at skabe magiske øjeblikke sammen – og nu bliver det danskerne, der får glæde af deres historier, anekdoter og dybe venskab.

Du kan se Landins rørende og informative opslag her: