Lasagne er altid et sikkert hit i børnefamilierne. Men her er en med et ret lækkert - og flot - twist.
Det skal du bruge:
En tung, ildfast skål
Lasagneplader (de friske og bløde)
Pesto
Kødsovs med tomat
Bechamelsauce
Mozzerella og parmesan
- Læg lasagnepladerne i en smurt skål.
- Kom bechamelsauce og peperoni ovenpå.
- Kom endnu et lag pasta på.
- Fyld pesto og parmesan ovenpå.
- Dernæst endnu et lag pasta.
- Så lidt mozerella
- Læg flere pastaplader på og tilsæt kødsovs.
- Og lidt mozerella på toppen, før du kommer endnu et lag pasta oven på.
- Pensl pastaen med bechamelsovs og kom skålen i en forvarmet ovn på 180 grader.
- Bag den i 75 minutter og lad den stå lidt.
- Så kommer øjeblikket, hvor lasagnen skal vendes. Tag skålen og den den op og ned på en plade eller et fad.
- Voila! Så er det bare at tage kniven frem.
- Skær lasagnen op i bider og servér.
Det ser ret godt ud, ikke?
Se videoen nedenfor.