Noget af det vigtigste, når man laver en god pizza, er, at der er en god bund.
Det vil alle, som nogensinde har lavet en pizza eller som har sat tænderne i en, bekræfte.
Oplever man gang på gang, at bunden på ens pizza ikke bliver, som man havde håbet, så er der et trick, man sikkert ikke kender til.
Det er meget simpelt.
Man skal stille ovnen på maks varme, varmluft og undervarme. Symbolet ser sådan her ud - på nogle ovne er der dog ikke en ring omkring:
Det er nøglen. Hvis du sætter din ovn på disse indstillinger, vil du opleve, at din pizza bliver meget lækrere fremover.
Læs også: Han sætter tandstikker i kagen og viser et trick, der gør dig til en regulær konditor
Pizzaovne fra professionelle køkkener, bliver meget varme, og derfor skal man slet ikke bekymre sig, når man sætter sin egen ovn på maks.
Varme er nemlig en del af tricket til at få den pizza, man drømmer om.
En anden ting man skal have fokus på, for at gøre sin pizza god, er fyldet.
En fejl, folk tit gør, er nemlig at komme for meget fyld på. Det gør pizzaen svampet, og man opnår derved slet ikke den sprøde dejlige pizza, man får i Italien.
Og ligesom at ‘less is more’ i forhold til mængden af fyld, så gælder det samme princip også for, hvad man kommer på.
Det kan være meget dejligt med en helt simpel pizza.
Velbekomme.
De bedste opskrifter
Vi har samlet de bedste opskrifter på Dagens.dk. Besøg siden her.